BIBER SPREJ PEPPER JET 40 ML

EFIKASAN ZA ODBRANU OD NAPASNIKA

UPUTSTVO I UPOZORENJE ZA SPREJ ZA SAMOODBRANU
SASTAV BOCE: Oleorsan capiscum - aktivna materija i propan-2 OL. 30% sadržaja bočice je zapaljivo. Datum isteka roka upotrebe je utisnut na dnu. Domet: 3-4m.
UPOTREBA: 
Kada ste u opasnosti, uperite mlaznicu prema napadaču na razdaljini od 1-3m. u razmacima po 1sec., obavezno u pravcu vetra, nikada suprotno. Ne koristiti u skučenom prostoru i na manjoj razdaljini od 1m. jer možete ugroziti i sebe. Dejstvo (suzenje očiju, kašalj) na napadača deluje oko 30 minuta
PAŽNJA: 
Sprej je namenjen isključivo za samoodbranu i krivično delo je upotrebiti ga u druge svrhe. Držati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi, dalje od izvora toplote, izvan domašaja dece i neovlašćenih lica. Ne pušiti kada se koristi.
UPOZORENJE: Izaziva iritaciju kože, očiju i disajnih organa. Bočica je pod pritiskom i ne sme se bušiti ili spaljivati ni kada je prazna.
PRVA POMOĆ: Ako dodje u kontakt sa očima, pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Ako dodje u kontakt sa kožom, ispirati vodom i sapunom, ne koristiti kreme i ulja. Ako se slučajno udahne, izaći na svež vazduh i mirovati, a ako posledice traju duže od 1h. obratiti se lekaru. Ako dodje do gutanja, odmah potražiti pomoć lekara.
Pakovanje: 40ml.

BIBER SPREJ PEPPER JET 40 ML

  • Pregleda: 1980
  • Tip: SPPJ-40
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 650,00 RSD

Tagovi: BIBER SPREJ PEPPER JET 40 ML