O nama

Privredno društvo ARSENAL CO osnovano je 1994 godine, i od tada uspešno posluje kao uvoznik  i distributer oružja i municije, airsoft proizvoda, lovačke opreme, army shop garderobe i galanterije, opreme za boravak u prirodi, pirotehničkih proizvoda i dr. Poslovanje ARSENALA odvija se kroz veleprodaju i putem mreže maloprodajnih objekata u Beogradu, Čačku, Somboru, Smederevu i Šapcu. 

Iz ponude naročito izdvajamo programe koje uvozimo ili zastupamo:

CYBER – GUN, Francuska – vodećeg evropskog proizvođača airsoft replika oružja i opreme. U ponudi je kompletan asortiman proizvoda za airsoft, koji se kao novi sport ubrzano razvija i kod nas.

SWISS ARMS – vazdušne puške vrhunskog kvaliteta.

LAMBRO, Grčka – vodećeg brenda lovačke municije u Jugoistočnoj Evropi, sa dugom tradicijom i iskustvom u lovačkoj industriji.

JORGE FIREWORKS, Poljska, – renomiranog proizvođača visokokvalitetnih  i bezbednih  pirotehnikih sredstava, najzastupljenijih na evropskom tržištu.

EURO SECURITY PRODUCTS, Češka, jednog od vodećih evropskih proizvođača sredstava za ličnu zaštitu (elektrošokeri, suzavci i sl.) 

ADVANCE GROUP, Italija – renomiranog proizvođača sredstava za čišćenje oružja, opreme za strelačarstvo, praćke, samostreli i drugo.
DELTA OPTICAL, Poljska – renomiranog proizvođača dvogleda i druge optičke opreme.

ROTHCO, USA,  MIL-TEC, Nemačka – svetski poznate brendove army garderobe, obuće  i galanterije, i opreme za lov i boravak u prirodi. 

COLD STEEL, GERBER, SPYDERCO, COLUMBIA RIVER, HELLE, BUCK... – proizvođače originalnih noževa, mačeta i alata sa garancijom vrhunskog kvaliteta.

U našim maloprodajnim objektima zastupljen je takođe i širok asortiman proizvoda drugih robnih marki, što našu ponudu čini pristupačnom najrazličitijim potrebama i ukusima potrošača.

U našoj prodavnici u ulici Majke Jevrosime 20 u Beogradu vršimo komisionu prodaju oružja. 

Za naše kupce organizujemo izvođenje vatrometa za sve vrste proslava, porodičnih svečanosti i javnih manifestacija.

Naglašavamo da roba koja nije dostupna za web kupovinu (poput pirotehnike, oružja i municije) može da se kupi lično u našim prodajnim objektima širom Srbije, i u prodavnicama partnerske firme Meteor – Jorge Group doo i kod naših komitenata. 

 

PRODAJNI OBJEKTI:

CENTAR,    Majke Jevrosime 20                              Tel. 011 3345063

ŽARKOVO, Trgovačka (preko puta TC MONDO)  Tel. 011 2398277

NOVI  BEOGRAD, TC MALA PIRAMIDA                  Tel. 011 2166617

ŠABAC,      Pop Lukina 37           Tel.  015 351119

ČAČAK,     Sinđelićeva 61           Tel.  032 341127

SOMBOR,  Zlatne Grede 3          Tel.  025 450095

SMEDEREVO, Ante Protića 19   Tel.  060 3453352